Events

Følg med i nye og spændende arrangementer

Kommende events

DKK Udstilling i Herning 2019

DKK Udstilling i Herning 2019

Kristine Nielsen er uddannet veterinærsygeplejerske og har mange års erfaring fra dyreklinik. Amanda Jakobsen er uddannet kandidat i Animal Science fra KU med speciale i ernæring af hund og kat. Begge to står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige foder til DIN hund.
Læs mere...
Adresse: MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning
ALT til hund & Ejer 2019

ALT til hund & Ejer 2019

FÅ 2 GRATIS BILLETTER VED KØB AF min. 500 kr PÅ VORES WEBSHOP. Vi har gode tilbud, sjove konkurrencer, gratis foderprøveposer og faglig kompetente medarbejdere der kan rådgive dig om korrekt fodring af din hund. 

På standen finder du vores altid smilende og hjælpende medarbejdere Kristine og Amanda. På messen har Brogaardens stadig forholdsvis nye petfood afdeling 3 fantastiske højkvalitets foderserier med.

Læs mere...
Adresse: FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød
BRAHETROLLEBORG GAME FAIR 2021

BRAHETROLLEBORG GAME FAIR 2021

Brahetrolleborg Game Fair 2021 foregår udendørs i smukke autentiske herregårdsomgivelser.  Der er ca. 200 udstillere som byder på alt hvad man kan ønske sig indenfor blandt andet jagt, lystfiskeri og outdoor.

Brogaarden Pet er på pletten med vejledning i foder til din hund, hvad enten det er en aktiv jagthund eller en familiehund.

På standen møder du Veterinærsygeplejerskerne Hege og Kristine som står klar til at hjælpe med dine udfordringer eller bare en hyggesnak om foder til din bedste ven. Vi har gode tilbud med på foder, sjove konkurrencer.

Læs mere...
Adresse: Reventlowsvej 1C, 5600 Faaborg

Nyheder