Leveringsbetingelser

Levering

Under Covid-19 er der denne info fra PostNord og GLS på domestik pakker til pakkeshops:

Hvis en pakkeshop er lukket, vil vi finde den nærmeste pakkeshop der har åbent og levere dertil, kunden vil få besked om det nye sted. Vi har ikke oplevet endnu at vi ikke har kunnet levere til et andet sted, men det kan hurtigt ændrer sig.
Vi ændrer ikke forsendelsen til en hjemmelevering, og bliver den ikke afhentet kommer den retur. 

Grundet Covid-19 situationen og de nye restriktioner kan der være længere leveringstid. Vi gør alt hvad vi kan for at få varerne ud hurtigst muligt! 

Nedlukningen kan have betydning for levering til både erhvervsmodtagere som er lukket, eller leveringer til private som skulle ønske en pakkeshoplevering. Der er risiko for at en del pakkeshops vil være lukket og det vil derfor ikke være muligt at levere som ønsket. GLS og PostNord kan i disse situationer lave om på det valgte leveringssted.
Hold øje med din(e) pakke(r) på Track & Trace hos begge fragtfirmaer.

 

Når vi vælger hvordan vi sender din vare, ser vi på følgende:

 • Er vægten max. 20 kg på hele ordren sender vi til GLS pakkeshop (hvis pakkeshop er valgt).
 • Bestiller du 1 eller flere varer, hvor hver vare vejer under 20 kg, sender vi normalt en eller fler-colli forsendelse til GLS pakkeshop eller med PostNord/GLS hjemmelevering, alt efter hvad der er valgt.
 • Er der enkelte varer på din ordre, der vejer mere end 20 kg, sender vi altid med fragtmand til din adresse, her kan du vælge mellem GLS eller PostNord hjemmelevering. Medmindre volumen af ordren er for stor, så vælger vi efterfølgende DSV
 • Vejer hele ordren over 60 kg bliver den sendt med DSV.

  Brogaarden forbeholder sig retten til at vælge billigste fragtløsning under hensyntagen til samlet vægt og volumen.

  Hvis ikke andet angivet, er produktpriser excl. fragtomkostninger. Transport af varen hjem til dig sendes med Post Nord eller GLS ved mindre forsendelser samt med fragtmand ved større leveringer. Når du har valgt dine varer i indkøbskurven, beregnes fragten af dine indkøb automatisk.

  • FRI FRAGT for ordrer over kr. 1.000 kan altid vælges.
  • Fast fragtgebyr kan altid vælges på kr. 49,00 for ordrer under kr. 1.000

  Der er altid mulighed for at vælge en gratis leveringsmetode for ordrer over kr. 1.000. 
  Fragtgebyr kan forekomme ved nogen former for leveringsmetoder.
  Eksempelvis koster hjemmelevering altid 89,- ved ordre under kr. 1.000 og kr. 40 ved ordre over kr. 1.000.

  Brogaardens netbutik arbejder konstant på at reducere fragtomkostningerne mest muligt til gavn for dig som kunde.

  Den beregnede fragt samt eventuelt kampagner på fragt, gælder kun til Jylland samt brofaste øer. Ved levering til ikke brofaste øer, kan der være et fragttillæg. Dette fragttillæg beregnes ikke automatisk, ring til kundeservice på tlf. 39 65 18 80, for at få det oplyst.

  Rettidig levering forudsætter at Post Nord eller GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord eller GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Nord eller GLS's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Brogaardens netbutik kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord eller GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.

  Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nord eller GLS's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 3 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

  Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

  For hele paller strøelse og brændsel gælder: Prisen er incl. fragt gældende for Sjælland. Leveres ved kantsten: Har du fast belægning (asfalt, fliser) kører vi gerne længere ind, hvis det er muligt. Kontakt os for information om fragtpriser til Fyn, Jylland og øvrige øer.

  Uafhentede pakker i GLS eller PostNord pakkeshop

  Når GLS/PostNord har leveret din pakke i PakkeShop, har du ti hverdage til at hente pakken. Du kan hente pakken på en dag, der passer dig, inden for åbningstiden. Hvis du ikke henter din pakke inden 10 hverdage, returnerer GLS/PostNord den til afsender, dvs. tilbage til Brogaarden ApS (Smedevangen 5, 3540 Lynge).
  Når vi modtager den/de returnerede pakke/pakker, refunderer vi købsbeløbet fratrukket fragtomkostningerne. Fragtomkostningerne er den fragt du betalte for at få pakken/pakkerne sendt, samt samme fragtomkostning for at pakken/pakkerne bliver sendt retur til os, dvs. 98,-. Fik du fri fragt på din ordre da du bestilte, vil fragtomkostningerne stadig være 98,-.
  Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede da du købte varen/varerne på vores webshop.