Leveringsbetingelser

Levering

OBS. Har du valgt en Pakkeboks og er den fyldt op med pakker eller er din pakke for stor til Pakkeboksen, vil du opleve, at din pakke bliver dirigeret videre til et lokalt posthus, hvor du kan hente pakken.

Når vi vælger hvordan vi sender din vare, ser vi på følgende:

 • Hvis du har valgt en pakkeshop eller almindelig hjemmelevering så sender vi med GLS.
 • Bestiller du 1 eller flere varer, hvor hver vare vejer under 20 kg, sender vi normalt en eller fler-colli forsendelse til GLS pakkeshop eller med GLS hjemmelevering, alt efter hvad der er valgt.
 • Er der enkelte varer på din ordre, der vejer mere end 20 kg, sender vi altid med en GLS fragtmand til din adresse. 
 • Vejer hele ordren over 60 kg bliver den sendt med DSV  eller en af vores egne chauffører.

Fragtpriser under fragtfri grænse på 1600,-

Min ordre vejer 0-5 kg: Du kan enten vælge en pakkeshop nær dig til 39,- eller en hjemmelevering til 79,-
Min ordre vejer 5-20 kg: Du kan enten vælge en pakkeshop nær dig til 69,- eller en hjemmelevering til 79,-
Min ordre vejer 20-28 kg og indeholder ikke vare på over 20kg: Da din ordre vejer mere end 20 kg kan vi ikke sende den til en pakkeshop - hjemmelevering vil koste dig 79,-
Min ordre vejer 28-60 kg og indeholder ikke en vare på over 20kg: Da din ordre vejer mere end 20 kg kan vi ikke sende den til en pakkeshop - hjemmelevering vil koste dig 79,-
Min ordre vejer 20-60 kg og indeholder en vare på over 20kg: Da din ordre indeholder en vare på mere end 20kg kan vi ikke sende den til en pakkeshop - hjemmelevering vil koste dig 139,- da vi er nødsaget til at opdele din ordre i flere individuelle pakker
Min ordre vejer 60+ kg: Din ordre sendes på en palle til 69,-

  Brogaarden forbeholder sig retten til at vælge billigste fragtløsning under hensyntagen til samlet vægt og volumen.

  Hvis ikke andet angivet, er produktpriser excl. fragtomkostninger. Transport af varen hjem til dig sendes med GLS ved mindre forsendelser samt med fragtmand ved større leveringer. Når du har valgt dine varer i indkøbskurven, beregnes fragten af dine indkøb automatisk.

  • Fri fragt på ordrer over kr. 1.600,- 

  Der er altid mulighed for at vælge en gratis leveringsmetode for ordrer over kr. 1.600.
  Fragtgebyr kan forekomme ved nogen former for leveringsmetoder.

  Brogaardens netbutik arbejder konstant på at reducere fragtomkostningerne mest muligt til gavn for dig som kunde.

  Den beregnede fragt samt eventuelt kampagner på fragt, gælder kun til Jylland samt brofaste øer. Ved levering til ikke brofaste øer, kan der være et fragttillæg. Dette fragttillæg beregnes ikke automatisk, ring til kundeservice på tlf. 39 65 18 80, for at få det oplyst.

  Rettidig levering forudsætter at GLS eller DSV overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS eller DSV vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Brogaardens netbutik kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller DSV. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.

  Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS's eller DSV's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 3 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

  Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

  For hele paller strøelse og brændsel gælder: Prisen er incl. fragt gældende for Sjælland. Leveres ved kantsten: Har du fast belægning (asfalt, fliser) kører vi gerne længere ind, hvis det er muligt. Kontakt os for information om fragtpriser til Fyn, Jylland og øvrige øer.

  Uafhentede pakker i GLS pakkeshop

  Når GLS har leveret din pakke i PakkeShop, har du 10 hverdage til at hente pakken. Du kan hente pakken på en dag, der passer dig, inden for åbningstiden. Hvis du ikke henter din pakke inden 10 hverdage, returnerer GLS den til afsender, dvs. tilbage til Brogaarden ApS (Frederiksborgvej 23, 2970 Hørsholm).
  Når vi modtager den/de returnerede pakke/pakker, refunderer vi købsbeløbet fratrukket fragtomkostningerne. Fragtomkostningerne er 98,-. Fik du fri fragt på din ordre da du bestilte, vil fragtomkostningerne stadig være 98,-.
  Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede da du købte varen/varerne på vores webshop.