Fortrydelses- og reklamationsret

Fortrydelses- og returret

Er du privatkunde, har du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på brogaarden.eu. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte Brogaarden på tlf. 40741882 eller per mail webshop@brogaarden.eu. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer leveret til dig på paller med fragtmand, eller enkeltvarer med en vægt over 30 kilo. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 800 DKK.  Fik du fri fragt på din ordre da du gennemførte købet, vil du også skulle dække denne udgift, som er et fast beløb på 79 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten gælder ikke levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 5. Du mister altså din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, minus fragtomkostningerne, (fragtomkostningerne er den samlede omkostning der har været både ved at sende varen ud til leveringsadressen og fra leveringsadressen tilbage til Brogaarden. Fik du fri fragt da købet blev foretaget, er fragten ud til leveringsadressen sat til 79 DKK, prisen på fragten fra leveringsadressen til Brogaarden afhænger af varens volumen og vægt). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, minus fragtomkostningerne, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Hvis du ikke har betalt for fragten da du bestilte, modregnes denne. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Brogaarden

Frederiksborgvej 23

2970 Hørsholm

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftalen og altid indenfor vores åbningstid, som er mandag til fredag 8.00 – 15.00.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Udfyld vores fortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved business to business (B2B) handel tilbydes ikke fortrydelsesret.

 

Reklamation

Hvis du uheldigvis modtager en defekt vare fra Brogaarden.eu, eller hvis din vare går i stykker indenfor garantiperioden, skal du kontakte Brogaardens webshop kundeservice på tlf. 40741882 og have en grundig beskrivelse af fejlen/problemet, din kvittering for varen, samt billeder og kvittering for forsendelse.
Hvis vi beder dig om at sende varen retur, skal dette gøres til følgende adresse:

Brogaarden

Frederiksborgvej 23

2970 Hørsholm

Klagevejledning

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb i webshoppen, skal du kontakte os på webshop@brogaarden.eu, med dit ordrenr. samt grundig beskrivelse og billeder af fejlen/problemet. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr