Forretningsbetingelser

Kontaktinfo til kundeservice i webshoppen:

Telefon: 40 74 18 82

E-mail: webshop@brogaarden.eu

Levering

OBS. Har du valgt en Pakkeboks og er den fyldt op med pakker eller er din pakke for stor til Pakkeboksen, vil du opleve, at din pakke bliver dirigeret videre til et lokalt posthus, hvor du kan hente pakken.

Når vi vælger hvordan vi sender din vare, ser vi på følgende:

 • Hvis du har valgt en pakkeshop eller almindelig hjemmelevering så sender vi med GLS.
 • Bestiller du 1 eller flere varer, hvor hver vare vejer under 20 kg, sender vi normalt en eller fler-colli forsendelse til GLS pakkeshop eller med GLS hjemmelevering, alt efter hvad kunden ønsker.
 • Er der enkelte varer på din ordre, der vejer mere end 20 kg, sender vi altid med en GLS fragtmand til din adresse. 
 • Vejer hele ordren over 60 kg bliver den sendt med DSV eller en af vores egne chauffører.

Fragtpriser under fragtfri grænse på 1600,-

Min ordre vejer 0-5 kg: Du kan enten vælge en pakkeshop nær dig til 39,- eller en hjemmelevering til 79,-
Min ordre vejer 5-20 kg: Du kan enten vælge en pakkeshop nær dig til 69,- eller en hjemmelevering til 79,-
Min ordre vejer 20-28 kg: Da din ordre vejer mere end 20 kg kan vi ikke sende den til en pakkeshop - hjemmelevering vil koste dig 79,-
Min ordre vejer 28-60 kg: Da din ordre vejer mere end 20 kg kan vi ikke sende den til en pakkeshop - hjemmelevering vil koste dig 139,- da vi er nødsaget til at opdele din ordre i flere individuelle pakker
Min ordre vejer 60+ kg: Din ordre sendes på en palle til 69,-

  Brogaarden forbeholder sig retten til at vælge billigste fragtløsning under hensyntagen til samlet vægt og volumen.

  OBS: Husk at udfylde en fuldmagt hvis du har valgt hjemmelevering og ikke er sikker på at være hjemme ved levering:

  Fast fuldmagt hos GLS kan bestilles her: www.fuldmagt.gls.dk

  Engangsfuldmagt hos GLS kan bestilles her: www.engangsfuldmagt.gls.dk

  Ved engangsfuldmagt er det vigtigt at du udfylder en fuldmagt på hver enkelt pakke hvis din ordre sendes i flere kolli. Du vil modtage ét tracking nummer pr. pakke som du kan bruge til dette. Er du i tvivl om hvordan du gør er du velkommen til at kontakte os.

  Hvis ikke andet angivet, er produktpriser excl. fragtomkostninger. Transport af varen hjem til dig sendes med GLS ved mindre forsendelser samt med fragtmand ved større leveringer. Når du har valgt dine varer i indkøbskurven, beregnes fragten af dine indkøb automatisk.

  Der er altid mulighed for at vælge en gratis leveringsmetode for ordrer over kr. 1.600.
  Fragtgebyr kan forekomme ved nogen former for leveringsmetoder.

  Brogaardens netbutik arbejder konstant på at reducere fragtomkostningerne mest muligt til gavn for dig som kunde.

  Den beregnede fragt samt eventuelt kampagner på fragt, gælder kun til Jylland samt brofaste øer. Ved levering til ikke brofaste øer, kan der være et fragttillæg. Dette fragttillæg beregnes ikke automatisk, ring til kundeservice på tlf. 39 65 18 80, for at få det oplyst.

  Rettidig levering forudsætter at GLS eller DSV overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS eller DSV vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Brogaardens netbutik kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller DSV. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.

  Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS's eller DSV's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 3 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

  Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

  For hele paller strøelse og brændsel gælder: Prisen er incl. fragt gældende for Sjælland. Leveres ved kantsten: Har du fast belægning (asfalt, fliser) kører vi gerne længere ind, hvis det er muligt. Kontakt os for information om fragtpriser til Fyn, Jylland og øvrige øer.

  Uafhentede pakker i GLS pakkeshop

  Når GLS har leveret din pakke i en pakkeshop, har du 7 dage til at hente pakken. Bemærk at det er inklusiv weekenddage. Du kan hente pakken på en dag, der passer dig, inden for åbningstiden. Hvis du ikke henter din pakke inden 7 dage, returnerer GLS den til afsender, dvs. tilbage til Brogaarden ApS (Frederiksborgvej 23, 2970 Hørsholm). 

  Når vi modtager den/de returnerede pakke/pakker, refunderer vi købsbeløbet fratrukket fragtomkostningerne. Fragtomkostningerne er 98,-. Fik du fri fragt på din ordre da du bestilte, vil fragtomkostningerne stadig være 98,-.
  Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede da du købte varen/varerne på vores webshop.

  Betaling og priser

  Der tages forbehold for eventuelle prisfejl og trykfejl

  Du betaler med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

  Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

  Fortrydelses- og returret

  Er du privatkunde, har du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på brogaarden.eu. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  a) har modtaget din vare

  b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte Brogaarden på tlf. 40741882 eller per mail webshop@brogaarden.eu. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

  Returnering

  Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer leveret til dig på paller med fragtmand, eller enkeltvarer med en vægt over 20 kilo. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 800 DKK. Fik du fri fragt på din ordre da du gennemførte købet, vil du også skulle dække denne udgift, som er et fast beløb på 79 DKK.

  Varer undtaget fortrydelsesretten

  Fortrydelsesretten gælder ikke levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 5. Du mister altså din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

  Varens stand, når du sender den retur

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet

  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, minus fragtomkostningerne, (fragtomkostningerne er den samlede omkostning der har været både ved at sende varen ud til leveringsadressen og fra leveringsadressen tilbage til Brogaarden. Fik du fri fragt da købet blev foretaget, er fragten ud til leveringsadressen sat til 79 DKK, prisen på fragten fra leveringsadressen til Brogaarden afhænger af varens volumen og vægt). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, minus fragtomkostningerne, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Hvis du ikke har betalt for fragten da du bestilte, modregnes denne. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

   

  Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

  Brogaarden

  Frederiksborgvej 23

  2970 Hørsholm

  Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale og altid indenfor vores åbningstid, som er mandag til fredag 8.00 – 15.00.

  Hvad skal jeg sende med tilbage?

  Udfyld vores fortrydelsesformular

  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  Ved business to business (B2B) handel tilbydes ikke fortrydelsesret.

  Reklamation

  Hvis du uheldigvis modtager en defekt vare fra Brogaarden.eu, eller hvis din vare går i stykker indenfor garantiperioden, skal du kontakte Brogaardens webshop kundeservice på tlf. 40741882 og have en grundig beskrivelse af fejlen/problemet, din kvittering for varen, samt billeder og kvittering for forsendelse.
  Hvis vi beder dig om at sende varen retur, skal dette gøres til følgende adresse:

  Brogaarden

  Frederiksborgvej 23

  2970 Hørsholm

  Klagevejledning

  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb i webshoppen, skal du kontakte os på webshop@brogaarden.eu, med dit ordrenr. samt grundig beskrivelse og billeder af fejlen/problemet. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
   
  Nævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg
  naevneneshus.dk
   
  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

  Persondatapolitik i forbindelse med handel på webshoppen

  Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

  For at du kan indgå aftale med os på brogaarden.eu, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mail adresse

  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

  Personoplysningerne registreres hos Brogaarden Korn & Foderstoffer Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

  Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

  Direktøren og kundeservice hos Brogaarden Korn & Foderstoffer Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

  Den dataansvarlige på brogaarden.eu er Rolf Momberg-Jørgensen.

  Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

  Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

  Oplysninger afgivet til brogaarden.eu videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

  Som registreret hos Brogaarden Korn & Foderstoffer Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Brogaarden Korn & Foderstoffer Aps via e-mail brogaarden@brogaarden.eu.

  Cookies

  På brogaarden.eu anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

  Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres afhænger af din browser.

  Logstatistik

  Vi bruger en logstatistik på brogaarden.eu hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet, det forlades mv.

  Privatlivspolitik – Brogaarden. For dig der modtager nyhedsbreve

  Vi indsamler trafikdata på hjemmesiden i forbindelse med besøg fra nyhedsbrevmodtagere for at optimere brugeroplevelsen. Har du afgivet personoplysninger i form af navn, e-mailadresse og andre stamdata i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve, er nedenstående relevant for dig.

  1.1 Dataansvarlig

  Brogaarden er dataansvarlig for visse behandlinger af dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside.

  1.2 Kontaktoplysninger

  Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside, er du velkommen til at rette henvendelse til kundeservice på 39651880, eller på mail - kundeservice@brogaarden.eu

  2.1 Formålet med behandling af personoplysningerne

  Det overordnede formål med behandlingen er at sende relevante nyhedsbreve.

  2.2 Retsgrundlag for behandling

  Behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, og du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

  3.1 Kategorier af modtagere

  Dine personoplysninger (navn, adresse, e-mailadresse og andre stamdata, samt oplysninger om nyhedsbreve og samhandel, videregives ikke til tredje part).

  Oplysningerne overføres ikke til internationale organisationer. En international organisation er for eksempel FN, EU eller NATO.

  4. Tidsrum for opbevaring

  Oplysninger om din trafik lagres umiddelbart i op til to år fra dit sidste besøg.

  5.1 Rettigheder

  Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

  Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os (se punkt 1.2).

  5.1.1. Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

  Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en gengivelse af oplysningerne ovenfor.

  5.1.2. Ret til berigtigelse (rettelse)

  Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

  5.1.3. Ret til sletning

  I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig selv.

  5.1.4. Ret til begrænsning af behandling

  Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

  5.1.5. Ret til indsigelse

  Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

  5.1.6. Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

  Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

  Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

  5.2 Forpligtelser

  Du er ikke forpligtet til at afgive personoplysningerne.

  6. Datatilsynet

  Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, som kan kontaktes via deres hjemmeside www.datatilsynet.dk