Job hos Brogaarden

 Vi søger lige nu en medarbejder.

Stilling: Butiksassistent 

Vi har travlt på Brogaarden og søger derfor at udvide vores butiksteam med en dygtig butiksassistent til 37 timer/uge til vores butik i Hørsholm. 

Jobbeskrivelse

Du bliver en del af vores dygtige personaleteam i butikkerne, med primær tilknytning til Hørsholm butik. Her ekspederer og rådgiver du vores krævende butikskunder. Du deltager i hele butikkens rutine indenfor bestilling og indkøb, modtagelse af varer, salgseksponering, og ekspedition af kunder.

Du er…

… smilende, præsentabel, serviceminded og altid i godt humør. Du er ikke bange for at tage fat, også når der skal lægges varer på plads, og du forstår også, at vi lever af at give vores kunder en god betjening og rådgivning, som sikrer, at de gerne kommer igen. Du har respekt for fagligheden og ved hvor langt din egen viden rækker, og hvornår du skal bede en kollega om hjælp. Du kan indgå i teamet på lige fod med kollegerne og du har mod på at sætte dig grundigt ind i vores sortiment.

Din baggrund…

… er helt sikkert præget af en stor interesse for heste, og måske hunde, eller katte.  Du har formentlig butikserfaring og ved hvad der rører sig indenfor området. Du har måske selv hest, hund, eller andre dyr, og du har derfor praktisk erfaring med håndtering, fodring og pleje af dyr i bred forstand.

Vi tilbyder…

… et spændende job i en travl hverdag. Løn efter kvalifikationer. Fast vagtskema i 14-dages rutine inkl. week-end vagter og fast ugentlig fridag.

IT: Vi anvender MS Office og C5 (ERP system).

Ansøg via Jobindex på: https://www.jobindex.dk/jobannonce/437059/butiksassistent 

Senest 12/03-2022.

 

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. 

Vi er 7 entusiastiske sjæle i butiksteamet og 2 hunde.

 _________________________________

.
Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere.
Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit cv til brogaarden@brogaarden.eu. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig stilling, som passer til netop dig. 
 
.
BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandører er Dodson & Horrell, Hartog, Sopral, Altromin, Tapvei, KER og Granovit.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen.