Job hos Brogaarden

.

Butiksassistent

Vi søger en dygtig butiksassistent til vores butikker på fuld tid.

 

Jobbeskrivelse

Du bliver en del af vores dygtige personaleteam i butikkerne, med primær tilknytning til Gentofte butik. Her ekspederer og rådgiver du vores krævende butikskunder, med primært fokus på hest, hund og katte-området. Du deltager i hele butikkens rutine indenfor bestilling og indkøb, modtagelse af varer, og ekspedition af kunder.

Du er...

…smilende, præsentabel, serviceminded og altid i godt humør. Du er ikke bange for at tage fat, også når der skal lægges varer på plads, og du forstår også, at vi lever af at give kunderne en god betjening, og rådgivning som sikrer, at de gerne kommer igen. Du har respekt for fagligheden og ved hvor langt din egen viden rækker, og hvornår du skal bede en kollega om hjælp, og du har mod på at sætte dig grundigt ind i vort sortiment. Du er selvstændig, og har ikke noget imod at være alene i butikkerne.

Din baggrund…

… er sikkert præget af en stor interesse for og erfaring med heste, og måske hunde og eller katte.  Du har formentlig butikserfaring og ved hvad der rør sig indenfor området. Du er muligvis uddannet i butik, eller har måske en relevant uddannelse med dyreernæring. Du har måske hest, hund eller andre dyr selv, og du har derfor praktisk erfaring med håndtering, fodring og pleje af dyr i bred forstand.

Vi tilbyder…

… et spændende job i en travl hverdag. Løn efter kvalifikationer. Fast vagtskema med en ugentlig fridag og vagter hver anden weekend.

IT: Vi anvender MS Office og C5 (ERP system).

Ansøgning og cv sendes til Teamleder Mette Langkjær på mn@brogaarden.eu senest

 1. september 2020.

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Kundekonsulent til servicering af forsøgsdyrestalde

Vores dygtige kundekonsulent flytter i familiekollektiv langt fra kontoret og det åbner døren for dig, der søger et spændende job med fokus på at dele din viden om dyretrivsel. Din opgave er vedligeholdelse af den eksisterende kundegruppe af private og offentlige forskningsvirksomheder, samt afsøgning af nye kundemuligheder. Du har ansvaret for salg af foder, strøelse og miljøberigelse til dyrestaldene. Med din faglige baggrund og brancheforståelse skal du styrke Brogaardens profil overfor disse kunder, og sikre dem en god serviceoplevelse.

 

Jobbet er alsidigt

 • Ansvar for opnåelse af salgsmålsætninger til private og offentlige forskningskunder
 • Ansvar for opnåelse af målsætninger i forhold til besøgs- og kontaktaktivitet.
 • Opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer.
 • Ansvar for oprettelse og vedligeholdelse af årsaftaler med kunder.
 • Deltagelse i salgsfremmende aktiviteter, såsom kurser, seminarer, udstillinger og andet som vurderes relevant for salget i forretningsområderne.
 • Ordrehåndtering og planlægning sammen med dine kunder
 • …. og alt det andet der flyver lavt ind fra højre og kræver godt overblik.

 

Personlighed

Du er ambitiøs og har en udadvendt og positiv personlighed. Vi kan godt lide at have det sjovt med hinanden, så en god sans for humor passer godt til os. Du kender kundegruppen fra dit nuværende job, hvor du er vellidt og er god til at skabe relationer. Du kan lide at arbejde efter målsætninger og drives af at nå dine mål og møde mange forskellige mennesker. Ud over en stor interesse for dyr, har du fra din tidligere beskæftigelse en god forretnings- og økonomiforståelse.

 

Uddannelse

Brogaardens kunder er forvente med dygtige og veluddannede rådgivere. Du har en baggrund som dyrlæge, veterinærsygeplejerske, animal science kandidat eller lignende, eller måske en kommerciel baggrund med mindst 5 års erfaring fra biotek området eller fra en forsøgsdyrestald.

 

Kompetencer

 • Erfaring med kvalitetssikrede arbejdsgange fra ISO9001, GMP, GLP eller lignende systemer, herunder erfaring med ansvar for delprocesser under et kvalitetsledelsessystem som f.eks. de nævnte.
 • IT kompetencer: MS Office (brugerniveau – krav)), CRM (brugerniveau), ERP (brugerniveau). Har du generelt god IT forståelse, så lærer du CRM og ERP delen hos os.
 • Sprog: Engelsk (højt niveau i skrift og tale), god forståelse for nordiske sprog.
 • Erfaring med planlægning af møder, projektarbejde og løbende opfølgning.
 • Gerne erfaring med offentlige udbud og udbudsprocesser i Danmark, Norge og Sverige.
 • Du skal have kørekort.

 

Vi tilbyder stillingen i en spændende virksomhed med fokus på service, faglighed og godt humør. Løn efter kvalifikationer.
Ansøgning sendes til Rolf Momberg på rm@brogaarden.eu senest 15. september 2020.

 

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandører i BtB forretningen er Altromin, Tapvei, LBS Biotech, Dodson & Horrell og Granovit.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen
 
.
--------------------------------------------------------------------------------------
Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere.

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit cv til brogaarden@brogaarden.eu. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig stilling, som passer til netop dig. 

 
.
BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandør i petfood er franske Sopral står bag Flatazor Pro-Nutrition og de underlæggende sub-brands Prestige, Protect, Purelife og Crocktail.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen.