Job hos Brogaarden

Butiksassistent

Vi søger en dygtig butiksassistent med interesse for hundeernæring, til vores butik i Hørsholm, på fuld tid.

Jobbeskrivelse
Du bliver en del af vores dygtige personaleteam i butikkerne, med primær tilknytning til Hørsholm butik. Her ekspederer og rådgiver du vores krævende butikskunder, med primært fokus på hund, men også kat, og heste-området. Du deltager i hele butikkens rutine indenfor bestilling og indkøb, modtagelse af varer, og ekspedition af kunder.

Du er...
…smilende, præsentabel, serviceminded og altid i godt humør  Du er ikke bange for at tage fat, også når der skal lægges varer på plads, og du forstår også, at vi lever af at give kunderne en god betjening, og rådgivning som sikrer, at de gerne kommer igen. Du har respekt for fagligheden og ved hvor langt din egen viden rækker, og hvornår du skal bede en kollega om hjælp, og du har mod på at sætte dig grundigt ind i vort sortiment. Du er selvstændig, og har ikke noget imod at være alene i butikkerne.

Din baggrund…
… er sikkert præget af en stor interesse for og erfaring med hunde, og katte, og gerne hest.  Du har formentlig butikserfaring og ved hvad der rør sig indenfor området. Du er muligvis uddannet i butik, eller har måske en relevant uddannelse med dyreernæring. Du har måske hest, hund eller andre dyr selv, og du har derfor praktisk erfaring med håndtering, fodring og pleje af dyr i bred forstand.

Vi tilbyder…
… et spændende job i en travl hverdag. Løn efter kvalifikationer. Fast vagtskema med en ugentlig fridag og vagter hver anden weekend.

IT: Vi anvender MS Office og C5 (ERP system).

Ansøgning og cv sendes til Teamleder Mette Langkjær på mn@brogaarden.eu hurtigst muligt, dog senest 05. august 2021.

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

.
Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere.
Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit cv til brogaarden@brogaarden.eu. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig stilling, som passer til netop dig. 
 
.
BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandør i petfood er franske Sopral står bag Flatazor Pro-Nutrition og de underlæggende sub-brands Prestige, Protect, Purelife og Crocktail.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen.