Job hos Brogaarden

.

Vi søger lige nu: 

 

Indkøb og økonomi i travl handelsvirksomhed

Har du et udpræget købmandsgen i dig og er du oveni interesseret i vores dyrs trivsel, så er det måske dig vi søger. Indkøb er helt centralt for Brogaarden, der servicerer detail-, engros-, BtB- og BtC kunder med kvalitetsvarer indenfor dyreernæring.

Du har ansvaret for, at vi altid har de rette varer i beholdning og i flow på vej fra leverandør, inkl. forhandling af priser, vilkår og speditionen af varer hjem til lager og ud til kunder. Du afslutter indkøb med bogføring og klargør til betaling. Du deltager desuden i vores administrative processer lige fra ordrehåndtering til fakturering og du koordinerer vareflow med kundeservice og lager.

 

Jobbet er alsidigt

 • Ansvar for kontakt til alle de vigtigste leverandører inkl. varebestilling og forecast af behov.
 • Ansvar for booking af fragt, så varer bringes hjem, typisk fra de nære europæiske lande, men også fra USA.
 • Følge råvareprisudvikling og tage dialog med leverandører om prisreguleringer.
 • Forhandle fragtaftaler med vores speditører.
 • Administrative processer i IT, Indkøb, logistik og bogholderi, inkl. opfølgning på dine indgåede aftaler.
 • Ordre/indkøbshåndtering for special-varer og direkte leverancer til kunder.
 • …. og alt det andet, der sker i en mindre virksomhed som kræver opmærksomhed med et logistikoverblik.

 

Personlighed

Du er ambitiøs, proaktiv og har en positiv personlighed. Vi kan godt lide at have det sjovt med hinanden, så en god sans for humor passer godt til os. Du kender værdien i at arbejde med tal og historiske data som grundlag for forecast, og du er ikke bange for databaser og analysearbejde. Du kan lide at arbejde efter målsætninger og drives af at nå dine mål og være i stand til at påvirke indtjeningen i virksomheden. Du har en rigtig god forretnings- og økonomiforståelse.

 

Uddannelse og muligheder

Du er handelsuddannet på minimum bachelor niveau og har 1-2 års erfaring fra en tilsvarende funktion. For den rette kandidat kan jobbet udvikle sig med Brogaarden i årene fremover. Det kan være i retning mod controlling, økonomistyring, forretningsdrift eller strategi.

 

Kompetencer

 • God økonomiforståelse.
 • IT kompetencer: MS Office (brugerniveau – krav), CRM (brugerniveau), ERP (brugerniveau). Har du generelt god IT forståelse, så lærer du CRM og ERP delen hos os.
 • Sprog: Engelsk (højt niveau i skrift og tale), god forståelse for nordiske sprog.
 • Du kan lide at forhandle, men forstår også værdien af stærke langvarige relationer med leverandører.

 

Vi tilbyder en stilling i en spændende virksomhed med fokus på service, faglighed og godt humør. Løn efter kvalifikationer. Vi har kontor i Lynge.
Ansøgning sendes til Kasper Bille på kb@brogaarden.eu senest 15. maj 2021.

 

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandører er Dodson & Horrell, Hartog, Sopral, Altromin, Tapvei, KER og Granovit.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen.

____________

Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere.

____________

.

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit cv til brogaarden@brogaarden.eu. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig stilling, som passer til netop dig. 

 
.
BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandør i petfood er franske Sopral står bag Flatazor Pro-Nutrition og de underlæggende sub-brands Prestige, Protect, Purelife og Crocktail.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen.