Job hos Brogaarden

Vi søger lige nu: 

Butiksassistent Sjælland (barselsvikariat med mulighed for forlængelse) og Salgskonsulent til Jylland

Se begge jobopslag herunder:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Butiksassistent 

(barselsvikariat med mulighed for forlængelse)

Vi har travlt i Brogaarden, og søger derfor en fuldtidsvikar til vores lille hyggelige butik i Lynge.

 

Jobbeskrivelse

Du bliver en del af vores dygtige personaleteam i butikkerne, med primær tilknytning til Lynge butik. Her ekspederer og rådgiver du vores krævende kunder, med primært fokus på hest og smådyr. Du deltager i alle butikkens rutiner indenfor bestilling og indkøb af varer fra de andre afdelinger samt varemodtagelse, salgseksponering, oprydning, rengøring af butikken og ekspedition af kunder.

 

Du er…

…smilende, præsentabel, serviceminded og altid i godt humør. Du er ikke bange for at tage fat, når der skal lægges varer på plads, og du forstår, at vi lever af at give vores kunder en god behandling, så de gerne kommer igen. Du har respekt for faglighed, og ved hvor langt din egen viden rækker, og hvornår du skal bede en kollega om hjælp. Du har mod på at læse op på, og sætte dig grundigt ind i vores sortiment.

 

Din baggrund…

Du har formentlig butikserfaring. Du har interesse for pasning og fodring af dyr i bred forstand. Du er i stand til at arbejde selvstændigt, og ok med at være alene i butikken.

 

Vi tilbyder…

Et spændende job i en travl hverdag. Løn efter kvalifikationer og god pensionsordning. Fast vagtskema i 14-dags rutine inkl. weekendvagter og fast ugentlig fridag.

 

IT: Vi anvender MS Office og MS Dynamics C5

Ansøgning til Teamleder butik Mette Langkjær på mn@brogaarden.eu senest 27. januar 2020.

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder.
Vi er 30 entusiastiske sjæle og 4 hunde i kontorerne og på landevejen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Salgskonsulent søges til Jylland

Du har solid viden om fodring af kæledyr med fokus på hund & kat, erfaring med salg og taget en relevant uddannelse - ville det ikke være spændende at blive en del af vores salgsteam?

Vi har travlt som aldrig før i vores afdeling for petfood, og søger derfor en god kollega til vores konsulent på Sjælland. Du skal have en relevant baggrund som du elsker at kombinere med opsøgende salg og i kontakten med mange mennesker.

 

Dine opgaver

  • Salg, servicering og uddannelse af eksisterende forhandlere.
  • Opsøgende salg til nye kunder.
  • Afdække behov, rådgive og tilbyde langsigtede og individuelle løsninger til forretningsejere og deres personale.
  • Gennemføre kampagner i samarbejde med vores forhandlere.
  • Deltage i messer, udstillinger og andre arrangementer, f.eks. de informationsaftener du arrangerer hos vores forhandlere.

 

Personlighed

Du er ambitiøs og har en udadvendt og positiv personlighed. Vi kan godt lide at have det sjovt med hinanden, så en god sans for humor passer godt til os. Du har erfaring med salg af kvalitetsprodukter og er disciplineret nok til selv at planlægge din hverdag. Du kan lide at arbejde efter målsætninger og drives af at nå dine mål og møde mange forskellige mennesker. Vi tror, at du er dygtig til at arbejde med relationssalg og du ved, at det er kvaliteten af din rådgivning, der skaber langvarige relationer og glade kunder. Ud over en stor interesse for dyr, har du fra din tidligere beskæftigelse en god forretnings- og økonomiforståelse.

 

Uddannelse

Brogaardens kunder er forvente med dygtige og veluddannede rådgivere. Du har måske en baggrund som veterinærsygeplejerske eller animal science kandidat, eller du har flere års erfaring med salg af hunde- og kattefoder fra specialhandlen.

 

Kompetencer

  • Salgserfaring, gerne fra tidligere kørende konsulentstilling.
  • God forretningsforståelse opnået ved tidligere erfaring fra detailhandel eller som sælger til detailhandel
  • Godt grundlæggende IT kendskab på brugerniveau. Vi anvender MS Office og CRM systemet SuperOffice (det skal du nok lære, hvis ikke du allerede kan det J).
  • Du skal have kørekort.

 

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med vækst i et miljø med både svenske og danske kollegaer. Løn efter kvalifikationer med bil- og telefonordning.

Ansøgning sendes til direktør Kasper Bille på kb@brogaarden.eu senest 10. februar 2020.

 

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandør i petfood er franske Sopral står bag Flatazor Pro-Nutrition og de underlæggende sub-brands Prestige, Protect, Purelife og Crocktail.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit cv til brogaarden@brogaarden.eu. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig stilling, som passer til netop dig. 

 

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vi har egen produktudvikling, og har agenturer for bl.a. Dodson & Horrell Ltd., Animalife Ltd., Pro-Nutrition Flatazor og Hartog.
Vi er 45 entusiastiske sjæle i kontorerne og på landevejen.