Job hos Brogaarden

 

Studentermedhjælper til eCommerce og web

Har du lyst til at bruge dine studierelevante færdigheder inden for e-handel og websites med det samme, så læs videre her.

Som studentermedhjælper i Brogaarden får du fra første dag en række spændende opgaver med vedligeholdelse af vores hjemmeside og webshop. Vi er ikke selv så gode til back-end og det tekniske, så du vil hurtigt blive vores ”champ” hvis du er den rette.
Din forgænger har haft jobbet et par år, men skal videre i praktik, så nu mangler vi dig. Hun vil meget gerne hjælpe dig i gang, og har skrevet lidt herunder om opgaver og kompetencer:

Arbejdsopgaver:

Som vores nye eCommerce og website studentermedhjælper får du ansvar for en række centrale opgaver inden for vedligeholdelse, opdatering og optimering af både vores danske og svenske webshop.

Herunder vil opgaverne blandt andet indeholde:
Opdatere og oprette nye varer, lave produktbilleder, Implementerer kampagner og tilbud, rette i information og oprette events osv. Derfor er det et plus hvis du allerede har et kendskab til shopify i forvejen.
Lave SEO tekster.
Rette i layout.
Gamification udvikling i Scratcher.
Lave pop-ups:
Lave og aktiverer pop-up i forbindelse med spil og kampanger både via Scratcher og Klaviyo.
Vedligeholde vores Google My Business profiler.

Kompetencer:

● Har en basis HTML og CSS forståelse
● Kan skrive SEO-tekster
● Kan benytte Adobe Pakken, her er Indesign og photoshop vigtigst.
● Er i gang med en relevant uddannelse, eller har anden relevant erfaring.

Jobbet er på ca. 40 timer pr. måned. Jobbet er fleksibelt i forhold til dit studie, hvor du kan planlægge din arbejdstid og en del af arbejdet kan gøres hjemmefra. Vi forventer også at du kommer ca. en gang om ugen på kontoret på Smedevangen 5 i Lynge.

Start: Hurtigst muligt.

Send en kort ansøgning til Rolf Momberg på rm@brogaarden.eu senest 10.9, så vender vi hurtigt tilbage. 

 _________________________________

.
Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere.
Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit cv til brogaarden@brogaarden.eu. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig stilling, som passer til netop dig. 
 
.
BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandører er Dodson & Horrell, Hartog, Sopral, Altromin, Tapvei, KER og Granovit.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen.