Om Brogaarden

Om Brogaarden

Brogaarden har gennem fire generationer og i mere end 125 år udviklet sig fra en fouragehandel til en moderne virksomhed med korn- og foderstoffer, specialprodukter og artikler til heste og hobbydyr. Brogaarden bygger på kvalitetsbevidsthed og fremsynethed. 

Vi har Danmarks største og mest erfarne afdeling af ernæringseksperter primært med vægten på heste og dyr i professionelle miljøer som zoologiske haver og forskningssektoren. Derfor har vi også bred orientering omkring den nyeste viden af ernæringsmæssig karakter fra forskningscentre og universiteter verden over.

Erfaring omkring fodringsbetingede problemer indhentes fra udlandet. Samarbejde med relevante fagfolk som bl.a. dyrlæger, smede og nogle af de bedste ryttere i Danmark med fokus på individuel fodring, har skabt gode resultater.

Vi arbejder fortsat efter de gamle principper om størst mulig tilfredshed hos kunderne. Dertil kommer salg af varer af indholdsmæssig topkvalitet med mest gunstig effekt og resultatmæssig maksimal ydeevne på baggrund af vores filosofi om "Fodring for optimal udvikling, trivsel og præstation".

Læs vores historie her.

Mere om Brogaarden

MEDARBEJDERE

Der skal mange engagerede ildsjæle til at få hjulet til at spinde i den rigtige retning. Se her, hvem du kan møde i hele Brogaarden.

Mød holdet

FORSKNING

Brogaarden har over 25 års erfaring inden for forskning og produktudvikling. Vi har et tæt samarbejde med forskningsbranchen som leverandør af foder, strøelse og miljøberigelse.

Forskning

JOB

Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere. 

Ledige stillinger

PRESSE OG DOWNLOADS

Er du forhandler eller presse kan du få direkte adgang til Dropbox, hvor du bl.a. finder produkt- og miljøbilleder og pressemeddelelser. 

Se vores downloads

AMBASSADØRER

I Brogaardens ambassadørgruppe finder du både kendte og mindre kendte personligheder. De har passionen og engagementet til fælles, og vi er rigtig stolte af, at de har valgt os.

Ambassadører

SPONSORATER

Brogaarden optræder som sponsor i mange forskellige sammenhænge. Du kan møde os på stævnepladser, i zoologiske haver, ved store og små events for blot at nævne nogle få.

Sponsorater


Brogaardens ledelse

Kasper Bille
Direktør og medejer
Line T. Schmidt
28 95 79 07
Rolf Momberg-Jørgensen
Salgs- og marketing direktør, medejer
Line T. Schmidt
26 81 70 80