Om Brogaarden

Om Brogaarden

.

Velkommen til et fornyet Brogaarden

I over 100 år har Brogaarden opbygget en stor faglig viden inden for hestefoder. Den viden vil vi nu gøre tilgængelig for vores kunder på nye måder. Med en passioneret viden om heste, er vi klar over, at der nemt kan opstå spørgsmål omkring deres fodring og trivsel. Derfor har vi bl.a. udviklet en række nye aktiviteter, hvor hesteejere gratis kan finde gode råd og vejledning til fodring af heste.

Meget er sket siden Brogaarden så dagens lys som fodervirksomhed i 1800-tallet. Vi har med årene opbygget en stor ekspertise inden for forskning, udvikling og rådgivning i blandt andet hestefoder. Den viden skal selvfølgelig komme vores kunder til gavn. Derfor lancerer vi nu bl.a. en serie af videoer og podcasts, hvor du kan få mere viden, en større indsigt og professionel rådgivning i de forskellige fodringsmuligheder til heste.

”Vi har længe haft et ønske om at kunne dele mere ud af vores faglig viden omkring hestefoder. De fleste danske hesteejere bruger hver dag mange ressourcer på at give deres hest de bedste forhold. De vil vi, som leverandør af kvalitetsfoder, gerne hjælpe dem godt på vej med,” forklarer Louise Woss Sigerslev, der er markedschef hos Brogaarden.

Fælles rideture

På vores hjemmeside og Facebook vil man fra i dag af kunne finde nye fodervideoer med gode foderråd fra vores mangeårige samarbejdspartner dyrlæge Nanna Luthersson. Derudover har vi også sat forskellige ernæringseksperter i stævne i vores nye podcast-serie ”Hvad er der i krybben?”, som vi producerer sammen med Ridehesten. I hver episode tager vores eksperter lytterne hele vejen rundt om et relevant foderemne, så de kan få nye indspark til deres udfordringer. Som noget nyt vil vi også løbende arrangere fælles rideture i de mange spændende landskaber, der findes rundt omkring i Danmark. Deltagerne får både en storslået naturoplevelse samt et socialt og fagligt indhold.

Fodring med hjerte og omtanke

En hest er som et familiemedlem, og det afspejler sig især i det foder, vi tilbyder den. Der er mange faktorer, der spiller ind, når man vælger hestefoder. For os er det vigtigt, at alle hesteejere klædes godt på til at træffe det rette valg for sin hest. Derfor har vi udviklet et online efteruddannelsesforløb, hvor alle vores eksterne forhandlere kan udvide deres viden omkring Brogaarden produkter og de udfordringer, som hesteejere ofte står med. Det er endnu et skridt på vejen til fodring med hjerte og omtanke.

Flere aktiviteter i foråret

I løbet af foråret præsenterer Brogaarden løbende nye initiativer, der skal komme vores nuværende og fremtidige kunder til gavn. Som kunde vil man også opleve, at vores hjemmeside og nyhedsbrev har fået en flot makeover, som matcher den kvalitet, vi tilbyder i alt fra vores foder til vores rådgivning. Hold derfor øje med både hjemmesiden og nyhedsbrevet. Her lancerer vi snart en række nye specialprodukter i vores fodersortiment.

.

Vi leverer kvalitetsfoder og specialprodukter i et bredt sortiment over hele Danmark.

Foruden vores egne butikker er vi repræsen­teret i 130 butikker og online på brogaarden.eu

Læs vores historie her.

Mere om Brogaarden

MEDARBEJDERE

Der skal mange engagerede ildsjæle til at få hjulet til at spinde i den rigtige retning. Se her, hvem du kan møde i hele Brogaarden.

Mød holdet

FORSKNING OG UDVIKLING

Brogaarden har i over 30 år leveret foder og rådgivning til universiteter og forskningsvirksomheder og vi samarbejder bredt med offentlige og private forskere i forbindelse med egen produktudvikling.

Forskning og udvikling

JOB

Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere. 

Ledige stillinger

DOWNLOADS TIL FORHANDLERE

Er du forhandler eller presse kan du få direkte adgang til Dropbox, hvor du bl.a. finder produkt- og miljøbilleder, samt prisskilte mm.

Se vores downloads

AMBASSADØRER

I Brogaardens ambassadørgruppe finder du både kendte og mindre kendte personligheder. De har passionen og engagementet til fælles, og vi er rigtig stolte af, at de har valgt os.

Ambassadører

SPONSORATER

Brogaarden optræder som sponsor i mange forskellige sammenhænge. Du kan møde os på stævnepladser, i zoologiske haver, ved store og små events for blot at nævne nogle få.

Sponsorater


Brogaardens ledelse

Kasper Bille
Direktør og medejer
Kasper Bille
28 95 79 07
Rolf Momberg-Jørgensen
Salgs- og marketing direktør, medejer
Rolf Momberg-Jørgensen
26 81 70 80