Forskning og udvikling

Brogaarden har siden midten af 1990’erne udviklet produkter i eget navn, startende med den første version af Brogaarden Elektrolytter til heste. I mange år foregik produktudviklingen under ledelse af biokemiker Jim Fielden, som med mange års erfaring indenfor ernæring, og med stort netværk blandt producenter, stod bag produkter som Elektrolytblanding, YSY Blanding, Probiotikum Plus m.fl.
I 2013 begyndte vi et forskningssamarbejde med Københavns Universitet gennem ansættelsen af dyrlæge Frederikke Lindenberg i et erhvervs ph.d. projekt. Projektet førte til udviklingen af produktet Immulix. og Frederikke modtog den 1.2.2019 Innovationsfondens Erhvervsforskerpris på kr. 50.000 for projektet.

 

Frederikke er idag ansat som leder af vores rådgivnings- og udviklingsafdeling som stadig arbejder tæt sammen med Universitet om projekter, der danner grundlag for vores produktudvikling.

 

Brogaardens samarbejde med skoler og universiteter

Det er en del af Brogaardens strategi, at arbejde tæt sammen med de uddannelsesinstitutioner, der uddanner unge indenfor dyreområdet, fra dyrepassere til dyrlæger. Samarbejdet kommer både os, de studerende og skolerne til gode.

Det er vores mission gennem denne strategi, at bidrage til “Fodring for optimal Udvikling, Trivsel og Præstation”

Links herunder til projekter, artikler og information om projekter vi er engageret i.

 

Link til innovationsfondens omtale om Frederikkes projekt: https://innovationsfonden.dk/da/nyheder-presse-og-job/forskning-i-hestes-tarmflora-skaber-nyt-fodertilskud-som-oger-sundhed-hos-fol

Link til artiklen: FORSKERPRIS TIL LEDEREN AF BROGAARDENS RÅDGIVNING- OG UDVIKLINGSAFDELING FOR UDVIKLINGEN AF IMMULIX®

Link til pressemeddelelse fra MyNewsDesk: https://www.mynewsdesk.com/dk/brogaarden/pressreleases/banebrydende-forskning-i-hestens-immunsystem-sikrer-dyrlaege-ph-punktum-d-frederikke-lindenberg-innovationsfondens-erhvervspris-2831162