Forhandler

Som forhandler af Brogaarden får du adgang til en række kendte brands foruden Brogaardens egne produkter. Men udover varerne, får du også adgang til at bruge vores dygtige konsulenter og rådgivere til uddannelse af dig selv og dit personale, samt mulighed for at bruge os ved dine kundearrangementer. Alle vores konsulenter har en relevant faglig uddannelse og mangeårig erfaringer med rådgivning på højt niveau.

Vores kunder har høje forventninger til Brogaarden, og det med rette. Som forhandler er du den første til at møde vores kunder, så derfor har vi også forventninger til dig, f.eks. i form af sortiment, så vores fælles kunder ikke kører forgæves efter de mest almindelige varer.

Brogaarden markedsføres på en række trykte og digitale platforme, og deltager i en række events landet over som udstiller og sponsor; alt sammen for at styrke kendskabet til vores brands, og værdien af dit samarbejde med os.

Har du lyst til at vide mere?

Skriv til os på brogaarden@brogaarden.eu med emnet "Ønsker info om at blive forhandler”, så kontakter vi dig indenfor få dage.


Spørgsmål til erhvervsaftaler

Har du spørgsmål til erhvervsaftaler, så send en mail til Rolf Momberg.
For B2B questions, send an e-mail to Rolf Momberg.