OBS: Dette event er afholdt

ALT til hund & Ejer 2019

ALT til hund & Ejer 2019

Skrevet af Jill Enquist // Monday, November 16, 2009
Aktive hunde Hunde

Event beskrivelse

Køb for minimum 500 kr på vores webshop og få 2 GRATIS billetter til ALT til HUND & Ejer messen (samlet værdi 100 kr) som gælder BEGGE dage d. 16-17 November 2019.

1 billet gælder for 1 person 1 dag. Gælder så længe lager haves.
Du modtager en mail inden 1 døgn efter din bestilling, hvor du skal bekræfte at du vil modtage billetterne.

 

Brogaarden Pet deltager med en stand på hundemessen "Alt til HUND... & ejer" i FrederiksborgCentret.

Vi har gode tilbud, sjove konkurrencer, gratis foderprøveposer og faglig kompetente medarbejdere der kan rådgive dig om korrekt fodring af din hund.

På standen finder du vores altid smilende og hjælpende medarbejdere Kristine og Amanda.

Kristine Nielsen er uddannet veterinærsygeplejerske og har mange års erfaring fra dyreklinik. Amanda Jakobsen er uddannet kandidat i Animal Science fra KU med speciale i ernæring af hund og kat. Begge to står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige foder til DIN hund.

Vi har vores foderserier PrestigePureLife og Protect med på standen – og selvfølgelig stærke messetilbud. 
Alle produkter indeholder Marine Active Benefit: Biologisk aktive marine ingredienser, rig på Omega 3 essentielle fedtsyrer, aminosyrer og biopeptider, der spiller en grundlæggende rolle i ernæringsbalancen og trivslen af dit kæledyr.

Derudover har vi aktiviteter på scenen både lørdag og søndag:

Lørdag d. 16/11
Kl. 13.00 Niels Poulsen fra M-Touch - Sportsterapeut / Practitioner - Tag din hund med og Niels vil gennemgå dem han kan nå, har du flere spørgsmål vil han være at finde på Brogaardens stand efterfølgende

Søndag d. 17/11
Kl. 13.00 
Niels Poulsen fra M-Touch - Sportsterapeut / Practitioner - Tag din hund med og Niels vil gennemgå dem han kan nå, har du flere spørgsmål vil han være at finde på Brogaardens stand efterfølgende

 

Niels Poulsens baggrund

Niels Poulsen startede med behandling af mennesker tilbage i 2005 og er senest uddannet Sportsterapeut, hvor undervisningen foregår efter Team Danmarks teknikker og erfaringer.
Da hans hjerte altid har banket ekstra for dyrene, var det en selvfølge fra starten, at uddanne sig videre til heste og hunde og efterfølgende også andre dyr. 

I 2011 samlede Niels en del af det han havde lært til mennesker og dyr og udviklede M-Touch, Technique from Scandinavia. M-Touch er en kombination af de behandlings tekniker som Niels har fundet mest effektive, ikke kun i Europa, men også i Australien, New Zealand, USA. Og så med en del fra de Traditionelle Kinesiske Metoder.

Igennem flere år har Niels også rejst rundt til mesterskaber med forskellige landshold og taget sig af hunde og fører. Det danske agilitylandshold i 2 år, det samme med det norske og det svenske landshold, ud over de skandinaviske landshold har Niels assisteret som behandler på flere andre landshold til VM, bl.a. det hollandske, belgiske, slovenske, ja ikke mindst, så også i 5 år det brasilianske landshold. derudover har han også været til FMBB VM 2 gange som behandler.  Et af Nordeuropas største indendørs stævner, som afholdes i Norge, har Niels været akutbehandler til i 5 år. 
Dog er rejseaktiviteter sat meget i bero nu og der er mere fokus på den nye klinik på Sjælland, der blev åbnet i år. 
Det nye sted er en samling af tidligere bolig og klinik i både Skåne og Sjælland til kun et sted. Det skete til årsskiftet 2018/19.

Hvilke hunde kommer på klinikken?
Der kommer alle racer og lige fra redningshunde, udstillingshunde, agilityhunde, sofahunde, servicehunde, brugshunde, hunde der søger efter narko til væggelus, selskabshunde, jagthunde, dogdance, til hunde der normalt bare går og hygger sig på en gård.  Ens for alle, så vil ejerne deres hunde det bedste. 

Viden og erfaring til at nå dertil, hvor han er i dag...
Niels startede efter skoletid med at arbejde med kreaturer og efter nogle år i landbruget både på Bornholm og i Jylland, så har han også arbejdet på en foderstof hvor der også var opgaver som vejledning i foder og sygdomsbetinget fodring... 
Det har været med til at give en stærk baggrund i viden om dyr.

Fritidsinteresser:
Niels var en af de første danskere, der har gennemført et K9 Biathlon, et forhindringsløb i terræn, mudder, vand og meget andet. Løbene foregik i Sverige og i 2018 introducerede Niels for første gang nogensinde,  danskerne for den slags løb. Det blev en af de største K9 Biathlon løb i Nordeuropa med 350 deltagere. “Midsommerløbet” som løbet hed, er sidenhen blevet kopieret af flere, så må siges det har været en succes at få det til Danmark. 

Egne hunde:
Det har altid kun været omplaceringshunde, der har fundet hjem til Niels. 
Det har så også givet meget viden og læring, da de hver især har givet forskellige oplevelser og udfordringer, med deres forskellige bagager som har været med. I flokken er der nu en Ridgeback tæve på 10 1/2, som kom til for 8 år siden, da hun skulle aflives grundet adfærdsproblemer. Efter 10 uger var hun til første udstilling og blev 2. bedste tæve og fik god kritik for sit rolige sind. Så er der en Ridgeback han på 4 1/2, som lige skulle passes i januar 2018 og ja, han er her endnu. Sidste skud på stammen er en Jaktcocker på 2, som blev hentede i Sverige i august, efter tidligere ejer havde leveret ham tilbage til opdrætteren, da de ikke kunne håndtere ham længere, da de havde “glemt” at give ham lidt almindelig opdragelse. Så i alt 3 hunde, med hver sin baggrund på godt og ondt, der i dag trives sammen. 

 

 

Læs mere om de 3 helt nye foderserier herunder eller tag fat i os på messen:

Prestige

Hver Prestige formel er udviklet for at give din hund en optimal diæt, der er nærende, perfekt afbalanceret og meget velsmagende.

 • Probiotic active benefit
  • Levende mikroorganismer tilsat i en beskyttelsesmatrix for optimal virkning i tarmen
  • Vækst af gavnlige bakterier og styrkelse af dit kæledyrs tarmflora og immunsystem
 • Cold vitamin proces
  • Koldt presset vitaminer for fuldt udnytte af alle vitaminer
 • Marine Active Benefit.
 • GMO fri
 • Uden kunstige farvestoffer

 

PureLife

I PureLife er foder der er perfekt tilpasset din hunds sande natur. Med varieret kilde til animalske proteiner og naturlige næringsstoffer, der er afgørende for din hunds kostbalance.

 • Korn fri
 • Gluten fri
 • 85% af proteinerne er af animalsk oprindelse
 • Naturlige antioxidanter
 • Marine Active Benefit
 • Ingen farvestoffer
 • GMO fri

 

Protect

Protect er diæter, der fokuserer på de typiske problemstillinger, som vi oftest ser hos hunde.
Serien er delt op i Digest, Osteo, Dermato, Obesity og Senior+
Hver Protect formel indeholder en blanding af planter, der er anerkendt i Phyto-terapien for deres gavnlige indsats på sundheden.
GMO fri og med Marine Active Benefit.

 

 

FrederiksborgCentret

Byder indenfor til hundemesse. Udstillingen er for alle, der har hund, ønsker sig en hund eller bare er glad for hunde.

Her vil der være massevis at lære, masser af aktiviteter og messetilbud for alle hundeinteresserede, for familiehunden såvel som konkurrencehunden.

I Danmark har vi 550.000 hunde fordelt på 450.000 familier. Kom og oplev en ny messe om hunde – store som små.

Husk din hund er velkommen på messen. Dog ikke til Workshoppen, men du kan benytte gratis hundepassere, som er på messen. 

Det sker på messen
• Spændende udstillere
• Alt til og om hund
• Scene med workshops og foredrag
• Konkurrencer

 

Workshop
Specialevent med DogCoach – billetten giver adgang til messeområdet.
I DogCoach workshop område, er der begge dage en unik mulighed for at komme helt tæt på nogle af de største hunde-eksperter og fagfolk.
Få ny, spændende inspiration til hverdagen som hundeejer og gode idéer til hvordan det kan blive endnu sjovere for dig og din hund.

Se det spændende workshop program HER