OBS: Dette event er afholdt

Store Hestedag i Roskilde 2019

Store Hestedag i Roskilde 2019

Skrevet af Jill Enquist // Monday, September 07, 2009
Heste Hunde

Event beskrivelse

Store Hestedag samler hesteverdenen - og vi har vores bedste ven hunden med.

I år til Store Hestedag i Roskilde har vi også en stand med vores høj kvalitet hundefoder fra serierne Purelife, Presige og Protect fra Pro-Nutrition. Her vil du kunne finde vores altid smilene og hjælpende veterinær sygeplejerske Kristine Nielsen med mange års erfaring fra dyreklinik, samt vejledning omkring fodring af hund, kat og smådyr.
Vores altid glade og meget hjælpsomme Amanda Jakobsen som er uddannet kandidat i Animal Science fra KU og har speciale i ernæring af hund og kat, vil også være at finde hele weekenden.
Kig forbi og se vores gode tilbud og sjove konkurrencer.

Vi har selvfølgelig også vores store flotte stand ved siden af Brogaardens Ring (Springbanen), fyldt med foder og tilskud til din hest. Her vil vores foderrådgivning være klar på spørgsmål omkring fodring af din hest, samt gode tilbud på forskellige produkter og sjove konkurrencer.

 

På store Hestedag generelt:

Hesten

Bedømmelser, opvisninger og forskellige konkurrencer er omdrejningspunktet for Store Hestedag. Hvis du er til ridning, hesteagility, kørsel, heste i fri dressur eller blot nyder heste i alle former, farver og størrelser er Store Hestedag arrangementet for dig og familien. 
Oplev mere end 1.000 heste i aktion. Deltag i clinics,  hep på rytterne i Mounted Games og Sjællandsmesterskaberne i Pony Games. Se de mange mønstringer og bedømmelser inden for forskellige racer. Konkurrencer i dressur, spring og kørsel og meget mere er med til at gøre Store Hestedag til stedet hvor heste-interesserede mødes. Oplev de flotte hesteshows og gå på opdagelse i det store marked med alt til rytter, hest og hund. 

Og Hunden

Her er masser af aktiviteter for hundefolket på Store Hestedag. Bl.a Agility, Lure Coursing, shows og raceudstillinger samt præsentationer af mange forskellige hunderacer. Og så kan der shoppes nyt til både hund og ejer. Du er velkommen til at medbringe egen hund. 
Store Hestedags Hunde-afdeling er i fortsat vækst og bliver stadig større.