OBS: Dette event er afholdt

Hillerød HorseShow 2019

Hillerød HorseShow 2019

Skrevet af Jill Enquist // Sunday, September 27, 2009
Heste

Event beskrivelse

Køb for minimum 500 kr på webshoppen og få 2 billetter GRATIS med i din ordre, som gælder alle dage til Hillerød HorseShow d. 27-29 September 2019. 
Vi sender billetterne til din mail, senest 1 døgn efter vi har modtaget din ordre.
Gælder så længe lager haves eller til og med onsdag d. 25/9.

I september deltager vi igen i den største indendørs hestemesse på Sjælland, lige hjertet at det hesteglade Nordsjælland.

Brogaardens foderrådgivning og butiks personale vil stå klar under hele messen og svare på spørgsmål omkring optimal fodring af din hest og spørgsmål omkring tilbehør til rytter og hest.
Kom forbi vores stand foran ridebanen og se vores gode tilbud.

Vores Ambassadør, international springrytter Josephine Bøgh vil være at finde lørdag formiddag og søndag eftermiddag på vores stand.

 

På Hillerød Horse Show finder du alt til hest og rytter. Det bliver 3 inspirerende dage med masser af udstillere, shopping og over 50 forskellige arrangementer på programmet ligefra clinics, shows og opvisninger til talkshows og foredrag. Show, eventyr og fart, spring, dressur, trec og western er nogle af nøgleordene. 

Årets hestebyt er i år tølt, spring, mounted games og western. Se erfarne ryttere i nye discipliner.
Du genkender navne som Nils-Christian Larsen, Ditte Young og Charmaine Berdino. Vi får besøg af den unge, norske eliterytter Anne Mathilde Reimar Haga og der er mange, mange flere. 
Tæt på 100 udstillere kan rådgive og inspirere dig om foder, udstyr og alt indenfor hesteverdenen.