OBS: Dette event er afholdt

World Töelt 2022

World Töelt 2022

Skrevet af Hanne Hansen // Saturday, February 25, 2012

Event beskrivelse

Brogaarden er atter at finde til World Töelt, hvor standen vil bugne af gode tilbud, og produkter der er særligt velegnede til den islandske hest. Vores rådgivning er som altid på pletten til at give dig den bedste vejledning i optimal fodring af netop din Ismule.

I år vil vi desuden have besøg af vores ambassadør Sys Pilegaard på standen, hvor hun vil fortælle lidt om hvordan hun fodrer sine heste.

World Töelt er tilbage efter en lang periode med Corona, og har samlet massevis af nordiske hestekræfter til World Toelt i 2022 – så forbered dig på en fantastisk weekend til verdens største indendørs show for islandske heste. Vi har spækket programmet med plads til både sportskonkurrencer, hingsteshow, underholdning og pauser til shopping, spisning og gode samtaler.


Konceptet er simpelt: En boblende arena med fantastiske ekvipager fra hele norden og det nordlige europa. Smukke hingste, formidabel messestemning og shows. World Toelt er en god fælles start på sæsonen, hvor nye og gamle venner mødes.

Den islandske hest i centrum

WT byder dig velkommen til veletablerede traditioner og nye initiativer – og tror på, at vi sammen kan give hinanden endnu flere gode oplevelser med den islandske hest i centrum.
Forventningerne er høje, og vi garanterer, at du igen i 2022 går hjem med armene over hovedet og slet ikke kan vente med at se alle de flotte ekvipager i løbet af stævnesæsonen.

Brogaarden har fiberholdigt müslifoder, specielt udviklet til islandske heste. Både til den islandske konkurrence hest og til de udvoksede Islandske heste og andre nøjsomme heste/ponyer i vedligehold eller let arbejde:

Icelandic Power:

 

 

Icelandic Power er et müslifoder, specielt udviklet til den islandske konkurrence hest og andre nøjsomme konkurrence heste og –ponyer. Icelandic Power har et lavt energiindhold (kalorieindhold), et højt indhold af vitaminer og mineraler, samtidigt med den daglige dosering er lav, hvilket mødfører et lavt kalorieindtag.

Icelandic Nature

 

Icelandic Nature er en koncentreret, fiberholdig müsliblanding beregnet til udvoksede Islandske heste og andre nøjsomme heste/ponyer i vedligehold eller let arbejde. Består af råvarer rige på essentielle næringsstoffer, herunder vitaminer og mineraler samt fibre, som bidrager til en god og naturlig fordøjelse.

 

Læs mere om vores Ambassadør - Sys Pilegaard:

Sys Pilegaard driver sammen med Siggi Óli, Stald Sepi på Nordfyn med islandske heste.
De har ca. 30 heste på stald som dagligt skal trænes, dertil er også enkelte avlshopper samt ungheste. Stald Sepi har siden 2016 været ambassadør for Brogaarden.  
Sys er født og opvokset på Nordfyn. Hun startede med at ride, da hun var helt lille på familiens egne islandske heste. Hun debuterede i 2006 på juniorlandsholdet og derefter gik det kun én vej. Sys har flere gange været en del af det danske landshold ved NM og VM. Hun har flere gange været Danmarksmester, Tysk Mester og Nordisk Mester