OBS: Dette event er afholdt

Hest & Rytter - Hingstekåring i Herning 2020

Hest & Rytter - Hingstekåring i Herning 2020

Skrevet af Jill Enquist // Friday, March 05, 2010
Heste

Event beskrivelse

I år har vi en endnu større stand for både at hjælpe dig og din største bedste ven og din mindste bedste ven! Brogaarden Hest og Brogaarden Pet vil sammen være til rådighed under hele messen og hjælpe med korrekt og optimal fodring uanset hvilke udfordringer i har eller ikke har.

Brogaarden Hest

Vores altid smilende og meget kompetente foderkonsulenter, samt agronomer fra rådgivningen vil være klar under hele messen, for at hjælpe dig og din hest til den optimale fodring. Vi vil have gode tilbud og et par konkurrencer med på standen.

Kom og få en snak om hvad vi kan gøre for dig og din hest.

Brogaardens Fodringsrådgivning er et hold af professionelle rådgivere, som kan hjælpe og vejlede dig omkring optimal fodring af din hest.

Vi er alle passionerede hestefolk med stærke faglige baggrunde som biokemiker, agronom og dyrlæge, og har alle erfaring som hesteejere gennem mange år og ryttere indenfor de fleste grene af ridesporten.

Brogaarden Pet

Vi har gode tilbud, sjove konkurrencer, gratis foderprøveposer og faglig kompetente medarbejdere der kan rådgive dig om korrekt fodring af din hund.

På standen finder du vores altid smilende og hjælpende medarbejdere Kristine og Amanda.

Kristine Nielsen er uddannet veterinærsygeplejerske og har mange års erfaring fra dyreklinik. Amanda Jakobsen er uddannet kandidat i Animal Science fra KU med speciale i ernæring af hund og kat. Begge to står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige foder til DIN hund.

Vi har vores foderserier PrestigePureLife og Protect med på standen – og selvfølgelig stærke messetilbud. 
Alle produkter indeholder Marine Active Benefit: Biologisk aktive marine ingredienser, rig på Omega 3 essentielle fedtsyrer, aminosyrer og biopeptider, der spiller en grundlæggende rolle i ernæringsbalancen og trivslen af dit kæledyr.

 

Hest & Rytter messen er et rent Mekka for hesteelskere

Hvis man er heste- og ridesportsinteresseret er messen i Herning den man ikke kan undvære. Dansk Varmblods Hingstekåring finder sted samtidig som messen og alt i alt tiltrak arrangementerne i 2019, lige godt 67.000 besøgende. 

6 store haller fyldt med 300 udstillere i 2019, som vi var en del af og også bliver en del af i 2020 med en endnu større stand.

 

3 af hallerne er fyldt med rideudstyr, hvor du kan finde alt til både hesten og rytteren uanset om du går efter de dyreste mærkevarer eller de gode tilbud

De 2 andre haller henvender sig til den professionelle del af branchen og har et bredt udvalg af staldinventar, trailere, foder etc.