Sponsorater

Rideklubber:

Vi modtager rigtig mange ansøgninger om sponsorater af ærespræmier til både lands- og distriktsstævner. Skriv gerne til os, så ser vi på det. Vi vil gerne have ansøgninger om stævnepræmier senest to måneder før jeres event. Det er desværre svært at gøre alle glade, og vi prioriterer derfor normalt klubber, som vi eller vores forhandlere også har samarbejde med omkring den daglige fodring. Send din mail til brogaarden@brogaarden.eu og skriv ”ønske om ærespræmier” i overskriften, så vender vi hurtigt tilbage.

Udover stævnepræmier støtter vi en række formål og events, f.eks.:

Særlige sponsorater

  • Københavns Zoo www.zoo.dk: bronzesponsorat – sponsor for havens zebraer
  • Hestens Håb www.hestenshaab.dk
    Hestens håb er et privatejet projekt, ejet og ledet af stifter Hestemassør og dyrepasser Anja Kjeldbjerg. Hestenshaab har siden 2007 hjulpet vanrøgtede, mishandlede, opgivede heste eller heste, der er blevet “tilovers”. Brogaarden støtter Hestens håb med foder og rådgivning.

Events:

  • Hovedsponsor for Store Hestedag i Roskilde siden begyndelsen i 2006
  • Hovedsponsor for Hillerød Horse Show siden begyndelsen i 2008 

Uddannelse:

Uddannelse og faglighed er vores hjerteblod. Brogaarden har gennem mere end 20 år haft stærke ambitioner om, at vores rådgivning hviler på solid faglighed, at vores produkter er af høj kvalitet, og at det, vi gør, er dokumenteret. I midten af 90’erne stiftede biokemiker Jim Fielden Fodringsrådgivningen. Nogle år senere ansatte Brogaarden en dygtig ung dyrlæge, Nanna Luthersson, som både er forfatter til Brogaardens Store Foderbog, og til et af de vigtigste studier om mavesår hos heste, der er publiceret internationalt. Stafetten som leder af Brogaardens Fodringsrådgivning er i dag overtaget af dyrlæge, Ph.d., Frederikke Lindenberg, der med sin afhandling på Københavns Universitet i december 2018, har afdækket en ny forståelse for bakteriefloraen i tarmen hos føl, og hvad det betyder for dannelsen af immunsystemet. Forskningen danner baggrund for produktet Immulix® [link til Immulix], en patentanmeldt opfindelse udviklet sammen med Københavns Universitet.

En betydelig del af vores personale du møder både i Rådgivningen, butikkerne og blandt vores kørende personale har baggrunde som f.eks. jordbrugsteknologer og agronomer, og vi vil i fremtiden få endnu mere brug for dygtige unge. Derfor sponsorerer Brogaarden en række initiativer til støtte og motivation for unge, der uddanner sig til at sikre trivsel og velfærd for de dyr, vi som mennesker tager i vores varetægt.

  • Brogaardens Trivselslegat: 3 x 10.000 kr. uddeles årligt til elever på tekniske skoler. Læs mere her.
  • Brogaardens PBA stipendiat på kr. 56.000: Uddeles årligt til én elev fra et af erhvervsakademierne. Læs omtalen i Everhorse her

Ønsker du mere information om baggrunden for vores engagement i uddannelsesområdet, så læs artiklen på LinkedIn af vores medejer og salgs- og marketingdirektør ”Er statslige “dummebøder” løsningen på de manglende elev- og praktikpladser?”