Hvordan kan vi hjælpe?

Du kan altid skrive til os på brogaarden@brogaarden.eu eller ringe på tlf 39 65 18 80

Alle har uddannelser som f.eks. dyrlæger, agronomer og jordbrugsteknologer, hvilket er din sikkerhed for god og faglig baseret rådgivning. Om du er konkurrencerytter, avler eller skovtursrytter; hundeejer eller kameludlejer, så arbejder vi for dig, og for ”Fodring for optimal udvikling, trivsel og præstation”.

Hovedkontor

Adresse:
Smedevangen 5
3540 Lynge

Åbningstider:
Man - tors: 8.00 - 16:30
Fredag: 8.00 - 16.00
Lør - søn: Lukket

ALLE helligdage: LUKKET

Tlf.: 39 65 18 80
brogaarden@brogaarden.eu

Find vej

Butik Hørsholm

Adresse:
Frederiksborgvej 23
2970 Hørsholm

Åbningstider:
Man - fre: 9.00 - 17.30
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: 10.00 - 15.00

ALLE helligdage: LUKKET

Tlf.: 45 76 18 70
butik@brogaarden.eu

Find vej

FAQ

Ordrebekræftelse - jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse

Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse, når du har færdiggjort en ordre, kan det skyldes to ting.

  1. Du har tastet din e-mailadresse forkert, da du afgav ordren.
  2. Din ordrebekræftelse er stoppet i dit eget SPAM-filter eller hos din udbyder.

Vi har desværre ikke mulighed for at gensende din ordrebekræftelse. 

Du modtager en mail fra Post Danmark eller GLS, når din pakke afsendes. Husk at checke dit SPAM-filter, hvis du ikke modtager en e-mail i løbet af 24 timer efter at du har afgivet ordren.

Har I en butik/forhandler?

Brogaarden har flere butikker og forhandlere i hele Danmark. Se listen over butikker her : www.brogaarden.eu/find-vores-butikker.

Kan jeg bytte en vare købt på vores webshop i én af Brogaardens butikker?

Du kan bytte alle varer købt online i din lokale Brogaarden butik. Du skal blot medbringe varen samt kvitteringen. Du kan enten bytte varen eller få pengene retur indenfor 14 dage, og indenfor de almindelige handelsbetingelser, der er gældende på Brogaarden.eu.

Reklamation - defekt vare/reklamation

Hvis du uheldigvis modtager en defekt vare fra Brogaarden.eu, eller hvis din vare går i stykker indenfor garantiperioden, skal du kontakte Brogaardens kundeservice på tlf. 39651880 og have en grundig beskrivelse af fejlen/problemet, din kvittering for varen og kvittering for forsendelse.
Hvis vi beder dig om at sende varen retur, skal dette gøres til følgende adresse:

Brogaarden
Smedevangen 5
3540 Lynge

Returnering - fortrudt køb

Hvis du fortryder dit køb fra Brogaarden.eu, skal du udfylde en returseddel. Den kan downloades her: Fortrydelsesformular.

Vi ombytter ikke returvarer købt på webshoppen. Ønsker du en anden vare, er den hurtigste måde at bestille denne på vores hjemmeside. Så ved du med det samme, om den pågældende vare er på lager og risikerer ikke, at den bliver udsolgt, mens din pakke er på vej retur til os.

Hvordan kan jeg følge mine varer – Track & Trace?

Når vi afsender din vare fra Brogaarden.eu, modtager du en e-mail med et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke på vej til sin destination. Modtager du ikke en e-mail indenfor 24 timer eller den næstkommende hverdag, kan du skrive en e-mail til brogaarden@brogaarden.eu, så kan vi undersøge, hvor langt din pakke er nået.

Jeg vil gerne have mere information om en vare?

Vi bestræber os på at skrive så meget om produktet som muligt på webshoppen. Hvis du ønsker yderligere teknisk information kan du skrive til brogaarden@brogaarden.eu. Jo mere præcist dit spørgsmål er, jo mere præcist kan vi svare.

Kan I hjælpe mig med at finde det rigtige produkt, som passer til mit dyrs behov?

Vores kundeservice sidder klar ved telefonen: 39 65 18 80. Hvis du har behov for rådgivning, så kontakt en af vores rådgivere. Find en rådgiver her.

En vare er udsolgt - får I den hjem igen?

Vi har rigtig mange varer, og derfor vil der desværre også opstå udsolgte varer. Kontakt kundeservice hvis du har spørgsmål til udsolgte varer, vi kan også hjælpe dig med at undersøge om en af vores butikker skulle ligge inde med varen.

Ring til kundeservice på tlf.: 39 65 18 80, så undersøger vi, om varen findes i en af butikkerne. Du kan også selv kontakte din lokale Brogaarden butik, som kan være behjælpelig med at skaffe en bestemt vare hjem. Se listen over butikker - Klik her

Kan jeg ændre indholdet af min ordre eller skifte adresse?

Det er muligt at ændre en ordre, hvis vi ikke har nået at pakke din vare. Derfor skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice på tlf.: 39 65 18 80 med din ændring. Dog kan vi ikke garantere, at vi kan nå at udføre ændringen, hvis din vare er pakket og klargjort til forsendelse. Vi kan ikke sende varer, der ikke er betalt for.

Levering - hvor hurtigt modtager jeg min bestilling?

Når du køber en vare på Brogaarden.eu, afsender vi bestillingen hurtigst muligt, ofte samme dag men normalt inden for 3 arbejdsdage.

Post Danmark: Varen ankommer til omdeling dagen efter afsendelsen fra Brogaarden.eu. Du kan følge pakken på det Track & Trace (pakkenummer), som står i den kvittering du modtager via e-mail, når din vare bliver afsendt. Det kan tage op til 24 timer før nummeret registreres hos Post Danmark.

GLS - Pakkeshop: Varen ankommer til din lokale GLS Pakkeshop. Du modtager en sms og/eller e-mail, når pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen. Du kan også følge pakken på det forsendelsesnummer, som du har modtaget i din ordrebekræftelse. Det kan tage op til 24 timer før nummeret registreres hos GLS.

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp