Job hos Brogaarden

 


Kundeservicemedarbejder – Kan du sætte et smil på dine kunders læber?

En af vores kollegaer har fået nye udfordringer, internt i virksomheden – det giver plads til dig. Så vil du være med til at fylde kvalitetsfoder i fodertrug og -skåle hos dyrene, og trives du i en hverdag med administrative opgaver som kræver fokus på detaljen?
Så søg jobbet som kundeservicemedarbejder hos Brogaarden!

Kundeservice hos Brogaarden:
I dag er vi 3 medarbejdere, 1 salgselev og 1 teamleder i kundeservice. Vores dagligdag på kontoret er meget praktisk og vi har en god og uformel stemning. Vi sidder tæt på vores lager og har en god daglig sparring med vores kollegaer som pakker og sender. Her er der altid hjælp at hente, hvis du er i tvivl om hvordan en ordre skal pakkes bedst muligt.

Kvalifikationer:

  • Ansvarsbevidst og serviceminded – Du tager ansvar for dine opgaver og sørger for at kunden får en god oplevelse
  • Holdspiller – Du vil opleve mange forskellige opgaver på tværs af virksomheden hvor du kan hjælpe og omvendt
  • Detaljeorienteret – God til at få alle detaljer med, så kunden får hvad de forventer og måske lidt mere
  • Empatisk – Du kan sætte dig i kundens sted, forstå deres udfordring og hjælpe med en god løsning
  • Dansk på modersmålsniveau og hvis du kan skrive og tale svensk, er det en fordel
  • Har du tidligere erfaring fra kundeservice, er det en fordel
  • Administrativ baggrund, ex kontoruddannet eller anden administrativ baggrund

Din nye arbejdsdag:
Vores åbningstid i kundeservice er 08:00 -16:30 mandag til torsdag. Fredag fra 08:00 - 16:00. Vi bor på Smedevangen 5, 3540 Lynge og har egen parkeringsplads, hvis du kommer i bil.

Størstedelen af din arbejdsdag vil foregå ved computeren, hvor du vil tage imod bestillinger på mail og telefon. Når de er blevet tastet ind i vores system, vil du give dine bestillinger videre til dine lagerkollegaer, som vil tage sig af den fysiske pakning af bestillingen. Vi arbejder i C5 og Super Office, så det er en fordel, hvis du har arbejdet i ERP- og CRM-systemer før. Derudover er der mange andre opgaver som ex, fragtskadehåndtering og sparring med vores kørende sælgere.

Vores kunder er meget forskellige og har individuelle forventninger til din kundeservice. Du vil få en unik mulighed for at lære kunderne rigtig godt at kende og derved muligheden for at skabe din egen gode kundeservice, sammen med et stort netværk.

Dine nye nærmeste kollegaer:
På kontoret kommer du til at sidde sammen med Helle, Mette, Laura og Troels.
Grundlæggende er alle dine kollegaer i Brogaarden drevet af en passion for dyr og deres velbefindende, samt at deres ejere kan stole på at vi leverer de korrekte produkter til dem. Så har du selv en glæde ved dyr, vil du passe rigtig godt ind hos os. Se resten af dine kollegaer her - Brogaarden - Medarbejdere.

Hvad tilbyder vi?
En dejlig uformel arbejdsplads med mulighed for meget personligt ansvar. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, samt en god pensionsordning med sundhedsforsikring. Og har du hest, hund kat eller andre dyr, så bliver du glad for en god personalerabat.


Ansøgningsfrist d. 22. november 2022. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Har du nogen spørgsmål til jobbet kan du ringe eller skrive til Troels, teamleder for kundeservice, på tbj@brogaarden.eu eller 28 95 79 12.

Send ansøgning via link, eller send den til Troels på tbj@brogaarden.eu

 

.Brogaarden er en spændende arbejdsplads, der altid er på jagt efter dygtige og kompetente medarbejdere.
Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit cv til brogaarden@brogaarden.eu. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig stilling, som passer til netop dig. 

 
.
BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden tre detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandører er Dodson & Horrell, Hartog, Sopral, Altromin, Tapvei, KER og Granovit.
Vi er 40 entusiastiske sjæle og 3 hunde i kontorerne og på landevejen.