Kædechef til Brogaarden ApS


Kædechef er en nyoprettet og spændene stilling for dig, der trives med et stort ledelsesansvar, som ønsker at udvikle dig fagligt og personligt og som samtidig nyder at have stor andel i andres succes - herunder for vores teamledere. Den rigtige kandidat til jobbet hos os er en som trives i at gå forrest, skabe gejst og påtage sig ansvar i en spændende virksomhed i vækst. I Brogaarden er nøgleordene i hverdagen Service, Faglighed, Ejerskab, Respekt og godt Humør, og kan du se dig selv i disse værdier, så læs videre.

Din rolle som kædechef i Brogaarden

Som kædechef har du ansvaret for personale i vores 6 sjællandske butikker og vores webbutik. Det er dit ansvar at drive Brogaarden retail under navnet ”Foderbutik Brogaarden” i overensstemmelse med mål, tiltag og budgetter. Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer på tværs af organisationen samt den øverste ledelse (ejerledelse). Generelt er det dit ansvar som kædechef at sikre et motiveret team, være nysgerrig på at udvikle sammen med personalet samt implementere nye tiltag i samspil med ledelse og marketing. Dine primære opgaver er:

Opnå salgsbudgetter

Du har ansvaret for at indfri salgsbudgettet, og du skal på baggrund heraf tilrettelægge og planlægge aktiviteter for dine medarbejdere, så alle ved, hvad de arbejder efter. Ydermere er en vigtig del af rollen kontinuerligt at have fokus på omkostningsstrukturen for dit område i samråd med ledelsen.

Etablering af mål, prioriteter og handlingsplaner for teamet - Du skal sikre ensretning og, at alle arbejder efter de samme prioriteter for sammen at opnå målene for butikkerne. Ydermere har du et ansvar for konstant at have fokus på at udvikle stærke Teamledere (succession-planlægning) som indgår i din ledelsesgruppe.

Højt engagement blandt medarbejderne - En af dine vigtigste ledelsesopgaver er at holde dine medarbejdere engagerede og motiverede.  Du skal sikre en vinderånd blandt medarbejderne, som giver medarbejderne lyst til at løbe efter de gode resultater. En vinderånd, der ultimativt sikrer at salgsbudgettet bliver opnået.

Generelt er det dit ansvar som kædechef at sikre et motiveret team, være nysgerrig på at udvikle sammen med personalet samt implementere nye tiltag i samspil med ledelse og marketing.

Kandidatprofil
Erfaring og kompetencer

Vi leder efter en topperformer, som vil få mulighed for at lære fra en dygtig organisation og som ønsker at have indflydelse på forretningens kerneområde.  Vi ser denne rolle som yderst vigtig i opnåelsen af Brogaardens vækst og organisatoriske mål fremadrettet.

Vi leder derudover efter dig, som har erfaring med ledelse og samtidig har et indgående kendskab til drift af detailbutikker – og har du brancheerfaring er det kun en fordel.

Vi ser gerne, at du besidder følgende kompetencer:

 • Indgående erfaring med forandringsledelse og medarbejderudvikling.
 • Effektive og klare kommunikationsevner, herunder præsentation.
 • God til at bevare overblikket og evnen til at planlægge og skabe struktur.
 • Er innovativ og har fokus på løbende forbedring (forretningsudvikling).
 • Inspirerende ved at sætte og kommunikere en klar retning og vision på baggrund af
              virksomhedens strategi.
 • Stærke analytiske og beslutningsmæssige færdigheder.
 • Indflydelses- og forhandlingsevner.
 • Problemløsningsorienteret med et udfordrende/kritisk mindset.
 • Vinder- og succestankegang.

Ansøgningsfrist
Ansøgning med CV og referencer sendes til adm. dir. Kasper Bille på kb@brogaarden.eu senest 28.1.2024. Samtaler afholdes i løbet af februar med henblik på tiltrædelse senest 1.4.24

BROGAARDEN® er et af markedets stærkeste brands indenfor salg af, og rådgivning om, dyrefoder. Foruden 6  detailbutikker har virksomheden et omfattende engrossalg af dyrefoder til den skandinaviske specialhandel, såvel som professionelle brugere af dyrefoder f.eks. zoologiske haver, universiteter og farmaceutiske virksomheder. Vores vigtigste leverandører er Dodson & Horrell, Hartog, Sopral, Altromin, Tapvei, KER og Granovit.
Vi er 55 entusiastiske sjæle og 4-6 hunde i kontorerne og på landevejen i Danmark og Sverige.